Latest Blog

About us

Nisl posuere phasellus potenti sem senectus mattis.

Categories

Magazinul Harrods-Londra

Magazinul Harrods-Londra

Harrods este mult mai mult decat un simplu magazin: este o institutie renumita pe plan international. Chiar si cel mai sovaielnic cumparator ar trebui sa nu pregete sa intre prin portile asemanatoare unei catedrale. Magazinul a inceput sa functioneze aici in 1849, ca mica bacanie, iar impresionanta cladire actuala, din teracota, a fost terminata in jurul anului 1911. Cu o arie comerciala de peste 10 ha si cu aproximativ 330 de departamente, este cel mai mare magazin universal din Marea Britanie.

Fie ca vreti sa cumparati ceva sau nu, acest magazin londonez de referinta este o atractie in sine. Intinzandu-se pe sapte etaje si pe mai multi acri, se ridica la nivelul promisiunii pe care o face in motto: „de toate, pentru toata lumea, peste tot" (desi, la un anumit pret). Atractia principala este supermarketul, cu placutele din ceramica stil Arts and Crafts de pe pereti si toate ispitele culinare imaginabile.

Printre punctele de mare atractie se gasesc imbelsugatele si elegantele Food Halls. Hala de Carne este decorata cu placi ceramice din 1902.